Kada je u pitanju moderno uređenje kupatila, postoji mnogo načina da se stvori funkcionalan i estetski ugodan prostor.

Evo još 4 saveta za moderno uređenje kupatila:

 

Savet #4: Dodajte skladište

Moderno kupatilo treba da bude bez nereda i dobro organizovano. Dodavanje rešenja za skladištenje može vam pomoći da postignete ovaj cilj. Evo nekoliko saveta za dodavanje skladišta u vaše moderno kupatilo:

 1. Koristite plutajuće police: Plutajuće police mogu dodati prostor za skladištenje bez zauzimanja previše vizuelnog prostora. Možete ih koristiti za čuvanje peškira, toaletnih potrepština i drugih potrepština za kupatilo.
 2. Instalirajte umivaonik sa fiokama: Umivaonik sa fiokama može vam obezbediti dovoljno prostora za odlaganje osnovnih stvari u kupatilu. Možete koristiti fioke za čuvanje šminke, dodataka za kosu i drugih sitnih predmeta.
 3. Koristite korpe i kante: Korpe i kante mogu dodati dekorativni dodir vašem kupatilu dok vam obezbeđuju prostor za odlaganje. Možete ih koristiti za čuvanje peškira, toaletnog papira i drugih potrepština za kupatilo.

 

Savet #5: Dodajte umetničko delo

Dodavanje umetničkih dela vašem kupatilu može učiniti da se oseća personalizovanije i vizuelno privlačnije. Evo nekoliko saveta za dodavanje umetničkih dela u vaše moderno kupatilo:

 1. Izaberite umetnička dela koja dopunjuju vašu šemu boja: Kada birate umetničko delo, uzmite u obzir šemu boja vašeg kupatila. Želite da vaše umetničko delo dopunjuje ukupan izgled i osećaj vašeg kupatila.
 2. Koristite vodootporna umetnička dela: Kupatila su vlažna okruženja, tako da je neophodno odabrati umetnička dela koja mogu da izdrže vlagu i vlagu. Potražite vodootporna umetnička dela ili uokvirite svoje umetničko delo vodootpornim materijalima.
 3. Napravite zid galerije: Zid galerije može dodati vizuelni interes vašem kupatilu. Možete koristiti kombinaciju uokvirenih umetničkih dela, ogledala i drugih ukrasnih predmeta.

 

Savet #6: Vodite računa o podovima

Podovi i izbor podnih pločica u kupatilu igraju veliku ulogu kada je u pitanju estetika prostorije. Evo nekoliko saveta za nadogradnju podova u kupatilu:

 1. Izaberite pod koji dopunjuje vašu šemu boja: Kada birate pod, uzmite u obzir šemu boja vašeg kupatila. Želite da vaš pod upotpuni ukupni izgled i osećaj vašeg kupatila.
 2. Odlučite se za izdržljive i podove otporne na vlagu: Kupatila su vlažna okruženja, tako da je od suštinskog značaja da odaberete pod koji može da izdrži vlagu i vlagu. Potražite opcije za podove kao što su porcelanske pločice, keramičke pločice ili vinil pod.
 3. Razmislite o grejanim podovima: grejani podovi mogu dodati luksuzni dodir vašem kupatilu. Takođe može učiniti da se vaše kupatilo oseća toplije i udobnije, posebno tokom hladnijih meseci.

 

Savet #7: Uključite teksture

Uključivanje različitih tekstura može dodati dubinu i dimenziju vašem modernom kupatilu. Evo nekoliko saveta za uključivanje tekstura:

 1. Koristite teksturirane pločice: Pločice sa teksturom mogu dodati vizuelni interes vašem kupatilu. Možete ih koristiti za tuširanje ili kao pozadinu za svoju taštinu.
 2. Koristite teksturirane pozadine: Teksturirane tapete mogu dodati toplinu i dubinu vašem kupatilu. Potražite vodootporne tapete ili ih tretirajte vodootpornim zaptivačem.
 3. Koristite tekstil: Tekstil kao što su peškiri, prostirke za kupanje i zavese za tuširanje mogu dodati teksturu vašem kupatilu. Potražite tekstil sa zanimljivim šarama ili teksturama.

 

Moderno uređenje kupatila zahteva pažljivo planiranje i pažnju na detalje. Prateći ovih 7 najboljih saveta, možete stvoriti funkcionalan i estetski prijatan prostor u kome ćete uživati godinama koje dolaze.