O nama

Dobrodošli u ITIM, vaše odredište na jednom mestu za sve vaše potrebe: kuhinje, kupatila, vodovod i kanalizacija, grejanje i profesionalni program!

ITIM (osnovan 2008.) je firma sa dugom tradicijom, postali smo ime od poverenja u industriji, služeći bezbrojnim zadovoljnim klijentima sa našim izuzetnim proizvodima i uslugom bez premca.

Zašto izabrati nas?

Širok asortiman proizvoda: Naš izložbeni prostor se može pohvaliti velikim izborom izloženih proizvoda. Od modernog i elegantnog dizajna do klasičnih i bezvremenskih opcija, nudimo nešto što odgovara svakom stilu i budžetu.

Kod nas je kvalitet na prvom mestu: Razumemo važnost izdržljivosti i funkcionalnosti kada su u pitanju vaše kućne instalacije. Zato naše proizvode nabavljamo od renomiranih proizvođača poznatih po svojoj izradi i pouzdanosti.

Stručne konsultacije: Naš tim kvalifikovanih profesionalaca posvećen je da vam pomogne da donesete odluke. Nudimo personalizovane konsultacije, uzimajući u obzir Vaše specifične potrebe i preferencije, kako bismo Vas uputili u odabiru savršenih rešenja za Vaš dom.

Nama je zadovoljstvo kupaca osnova našeg rada. Predlažemo da nadmašimo vaša očekivanja i stvorimo pozitivno iskustvo koje ćete ceniti godinama koje dolaze.

Vaš ITIM.

NAŠA PONUDA

Redovne akcije
preko 10 000 proizvoda
Sigurna dostava
Kupatilo
Kuhinja
VIK
Prof. program
Grejanje